DOLAR 32,4284 0.22%
EURO 35,4126 0.2%
ALTIN 2.324,290,21
BITCOIN 22972922,26%
Gaziantep
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bosch Türkiye ve Orta Doğu Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörü Doruk Arbay oldu
  • Atar Haber
  • Gündem
  • Bosch Türkiye ve Orta Doğu Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörü Doruk Arbay oldu
62 okunma

Bosch Türkiye ve Orta Doğu Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörü Doruk Arbay oldu

ABONE OL
11 Mayıs 2022 09:20
Bosch Türkiye ve Orta Doğu Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörü Doruk Arbay oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • Doruk Arbay, Bosch Türkiye ve Orta Doğu bölgesindeki 15 ülkede, şirketin kamu politikaları, medya, sektörel dernek ve sivil toplum kuruluşları ile ilgili tüm dış ilişkilerden sorumlu olacak. 

 

Doruk Arbay, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Ekonomi bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Bentley College, McCallum Graduate School of Business’da İş İdaresi ile tamamladı. 

 

Profesyonel iş yaşamına HSBC’de başlayan Arbay, 2002 yılında CNBC-e’de İçerik ve Pazar Araştırması bölümlerinde yardımcı yönetici olarak görev aldı. 2006 – 2015 yılları arasında Turkcell’de kariyerine devam eden Arbay, Kurumsal İlişkiler ve Yatırımcı İlişkileri Kıdemli Yöneticisi ve Kamu İlişkileri Kıdemli Yöneticisi görevlerini üstlendi. 2015 yılında Türk Telekom’da Regülasyon Politikaları Grup Müdürü, 2016’da ise Imperial Tobacco’da Doğu Akdeniz Bölgesi Kurumsal ve Yasal İlişkiler Direktörü olarak çalıştı. Son olarak Mondelēz International Türkiye’de kurumsal ilişkilerin yanı sıra tüm iletişim faaliyetlerinin liderliğini üstlendi.

 

Doruk Arbay, nisan ayı itibarıyla Bosch Türkiye ve Orta Doğu Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörü pozisyonunda göreve başladı. Arbay, Bosch Türkiye ve Orta Doğu bölgesindeki 15 ülkede, şirketin kamu politikaları, medya, sektörel dernek ve sivil toplum kuruluşları ile ilgili tüm dış ilişkilerinden sorumlu olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ