DOLAR 32,3692 0.15%
EURO 34,9735 -0.31%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN 22799651,28%
Gaziantep
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz diş tedavisi beğeni topluyor
  • Atar Haber
  • Sağlık
  • Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz diş tedavisi beğeni topluyor
118 okunma

Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz diş tedavisi beğeni topluyor

ABONE OL
4 Mayıs 2022 17:00
Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz diş tedavisi beğeni topluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir sağlıkla gülümsetiyor

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı, insana dokunan projeleri ile hizmet vermeye devam ediyor. “Önce sağlık, önce insan” parolasıyla Kepez ilçesinde hizmete açılan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde bir yılda 8 bin 408 hastaya hizmet verildi. 

 

Halkın temel ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kepez ilçesinde hizmete açtığı Sağlık Merkezi bünyesindeki Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, sosyal güvencesi olmayan vatandaşların ağız ve diş sağlığı için önemli bir boşluğu doldurdu. Nisan 2021’de faaliyete başlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde vatandaşlar sosyal güvence aranmaksızın diş tedavilerini yaptırabiliyor. Vatandaşlar ve çocuklar, masraflı olan diş tedavilerini ücretsiz yaptırmanın mutluluğunu yaşıyor. 

 

ÖZELİ ARATMAYAN KONFOR

Son teknoloji cihazlarla donatılmış Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, konforuyla özel poliklinikleri aratmıyor. Tamamen ücretsiz olarak hizmet veren poliklinikte, 7-14 yaş arası 5 bin 929 çocuğa 15 bin 5762 işlem yapıldı. Çocuklara 3 bin 575 fırça macun hediye çanta seti dağıtıldı.

 

RANDEVULU TEDAVİ

Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde, 14 yaş üstü hasta kabulüne ise Ekim ayı itibariyle başlandı. 2479  yetişkin hastaya, 7 bin 731 işlem yapıldı. Polikliniğe girdiği andan çıktığı ana kadar gösterilen ilgi ve alakayla kendini özel hisseden Antalyalılar verilen hizmetlerden son derece memnun. Tedaviler randevulu olarak yapılıyor. Poliklinikten, 0 242 361 39 18 numaralı telefondan randevu alınabiliyor.

 

SOSYAL GÜVENCE ARANMIYOR

Sosyal güvence aranmaksızın hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde ağız diş muayenesi, panoramik röntgen çekimi, dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi ve diş taşı temizliği gibi tedaviler herhangi bir ücret karşılığı olmadan gerçekleştiriliyor. Poliklinikte tedavisi gerçekleşen hastalar kendilerini özel ve güvende hissettiklerini belirterek verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyor. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ