DOLAR 32,3417 0.27%
EURO 35,1284 -0.04%
ALTIN 2.309,201,40
BITCOIN %
Gaziantep
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çamyuva’nın Çehresi Değişiyor
84 okunma

Çamyuva’nın Çehresi Değişiyor

ABONE OL
11 Mayıs 2022 14:20
Çamyuva’nın Çehresi Değişiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Çamyuva mahallesini Kiriş mahallesine bağlayan Devlet Su İşleri (DSİ) köprüsünün bulunduğu zeytin ağaçlarının olduğu noktadan başlayıp, Max Royal lojmanlarının olduğu alana kadar devam eden dere boyu yeşil alan düzenlemesinde sona doğru geliniyor.
 
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın, Çamyuva Muhtarı Rıdvan Vıcır ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.
 
Projenin hızla devam ettiğini belirten Başkan Topaloğlu “ Çamyuva Mahallemizde dere kenarındayız. Bu bölge vatandaşın yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu olarak ayrılmış. İhaleye vermiştik, yüklenici firma hızla çalışmalarını sürdürüyor. Belediyemiz Fen İşleri ekibi de sulama tesisatlarını yapıyorlar. Sonra aydınlatmalara geçecekler. Yüklenici firma projede hızla ilerlerken, bisiklet yolu, koşu ve yürüyüş yollarını ve bordür çalışmalarını yapıyor. En kısa zamanda bitirerek Kemer halkının kullanımına sunacağız. Her şey Kemer için.”dedi.
 
Proje kapsamında, 9 bin 900 metrekare yeşil alan oluşturulacak. Refüjden dere tarafına doğru 2,5 metre genişliğinde bin 140 metre uzunluğunda 2 bin 850 metrekare alanlık bisiklet, 2 metre genişliğinde bin 140 metre uzunluğunda 2 bin 280 metrekarelik koşu ve 3 metre genişliğinde 4 bin 100 metrekarelik yürüyüş yolu vatandaşın hizmetine sunulacak. Proje kapsamında çocuk oyun grupları, spor aletleri, kamelyalar, oturma alanları, çeşmeler ve çöp kovaları ve ayrıca alan içerisinde 28 araçlık otopark ve 17 bisiklet park yeri olacak.
 
Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de yaptığı açıklamasında, projenin hızla devam ettiğini ve sona geldiğini belirterek “ Çamyuvamıza ve Kemerimize hizmet çok yakışıyor” dedi.
 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ