DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072616-2,11%
Gaziantep
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çarpıcı konuları önemli isimler TEDX Uskudar University 2022’de ele alıyor…
  • Atar Haber
  • Eğitim
  • Çarpıcı konuları önemli isimler TEDX Uskudar University 2022’de ele alıyor…
166 okunma

Çarpıcı konuları önemli isimler TEDX Uskudar University 2022’de ele alıyor…

ABONE OL
10 Mayıs 2022 10:30
Çarpıcı konuları önemli isimler TEDX Uskudar University 2022’de ele alıyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEDX Uskudar University 2022, 20 Mayıs 2022 Cuma günü gerçekleşecek. “Değişen İnsan Değişen Bilim” başlığı ile gerçekleştirilecek TEDX Uskudar University’nin konuşmacıları arasında Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Habertürk TV sunucusu ve köşe yazarı Kübra Par, film yapımcısı, senaryo yazarı ve yönetmen Birol Güven, akademisyen yazar Prof. Dr. Ozan Bahar bulunuyor. Ele alınacak konular ise “Zeki İnsan Neden Aptalca İşler Yapar ki?” , “Değişim” , “Vaz Geç, Pes Et” , “Vazgeçme!” , “Genetiği Değiştirilmiş İnsanlar” , “Metaverse” , “İnsansı Robot” ile dikkat çekiyor.

 

Üsküdar Üniversitesi NP Diş ve Sağlık Yerleşkesi İbn-i Sina Oditoryumu’nda gerçekleşecek TEDX Uskudar University 2022 için geri sayım başladı. 

 

“Değişen İnsan Değişen Bilim” başlığı ile gerçekleştirilecek TEDX Uskudar University, alanında uzman pek çok önemli ismi ağırlayacak.

 

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Zeki İnsan Neden Aptalca İşler Yapar ki?”, Habertürk TV sunucusu ve köşe yazarı Kübra Par “Değişim” başlıklı konuşmalarıyla yer alacak.

 

Film yapımcısı, senaryo yazarı ve yönetmen Birol Güven’in “Vaz Geç, Pes Et”, Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Özdemir’in “İklimi Anlamak, Geleceğimize Sahip Çıkmak” başlıklı konuşmasıyla katılacağı TEDX Uskudar University’de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ozan Bahar, “Vazgeçme!” başlıklı bir konuşma yapacak.

Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Cihan Taştan, “Transhümanizm: Genetiği Değiştirilmiş İnsanlar”; Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal “Metaverse, Eğitimi Nasıl Dönüştürecek?”; Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği’nden Dr. Öğretim Üyesi Ihab Elaff "’Arslan’ İnsansı Robot / ‘Arslan’ Humanoid Robot" başlıklı konuşmalarıyla yer alacak.

TEDX Uskudar University 2022’de ayrıca yazar Uzm. Psk. Dnş. Deniz Altınay “Nereden Geldiniz, Neden Geldiniz, Nereye Gideceksiniz?” ve felsefeci Pelin Dilara Çolak “Elimdeki Bu Hayatla Ne Yapacağım?” başlıklı konuşmalarıyla katılacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ