DOLAR 32,4984 0.15%
EURO 34,8280 0.28%
ALTIN 2.488,821,09
BITCOIN %
Gaziantep
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çiğli Belediyesi’nden İş Arayanlara Kariyer Planlama Desteği
  • Atar Haber
  • Eğitim
  • Çiğli Belediyesi’nden İş Arayanlara Kariyer Planlama Desteği
165 okunma

Çiğli Belediyesi’nden İş Arayanlara Kariyer Planlama Desteği

ABONE OL
9 Mayıs 2022 12:50
Çiğli Belediyesi’nden İş Arayanlara Kariyer Planlama Desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiğli Belediyesi'nin İstihdama Desteği Sürüyor

 

Çiğli Belediyesi, iş arayan vatandaşların kariyer planlama süreçlerini doğru yönetmesine destek olmak amacıyla “CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” konulu kariyer planlama semineri düzenledi.

 

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde istihdama yerel anlamda katkı sağlamak adına hizmet ve projeler üreten Çiğli Belediyesi, bu anlamda önemli bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce düzenlenen seminerde İnsan Kaynakları Eğitmeni Yiğit Güven, katılımcılara özgeçmiş nedir, özgeçmiş hazırlık evreleri, kendini tanıtmak ve kariyer planlaması, beden dili ve kendini ifade etme, CV’de zayıf yönleri kuvvetlendirme, etkili CV yazımı için püf noktalar, mülakata giriş ve Roll Play örnek çalışması konularında eğitim verdi. Talep olması durumunda seminerlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceği belirtildi.

 

Başkan Gümrükçü: “Hedefimiz; işsizlikle mücadele, üretime destek”

Daha fazla vatandaşı istihdam zincirine dahil etmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, “Özellikle Pandemi dönemiyle birlikte yükselen ekonomik darboğaz aile bütçelerini olumsuz etkiledi. Çiğlili hemşehrilerimizin bu süreci en az hasarla atlatması için projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, dijital mecrada kurduğumuz İŞ’TE ÇİĞLİ kariyer platformuyla iş arayan vatandaşlarımız ile işverenleri bir araya getiriyoruz. Son bir yıl içerisinde 2 bin 100 kişiyi özel sektörde istihdam zincirine dahil ettik. Ayrıca liseden ve üniversiteden yeni mezun olmuş gençlerimiz başta olmak üzere kariyer planlama desteği almak isteyen vatandaşlarımıza da ücretsiz olarak hizmet veriyoruz. Amacımız, Çiğlimizin potansiyelini doğru yönlendirerek hem işsizliği azaltmak hem de üretimi güçlendirmek” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ