DOLAR 32,5455 0.26%
EURO 34,8466 0.19%
ALTIN 2.476,090,58
BITCOIN %
Gaziantep
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kalabalıklar tüm renkleri ile farkındalık yaratmaya hazır!
122 okunma

Kalabalıklar tüm renkleri ile farkındalık yaratmaya hazır!

ABONE OL
28 Nisan 2022 13:49
Kalabalıklar tüm renkleri ile farkındalık yaratmaya hazır!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Kalabalığın Renkleri”  sosyal sorumluluk projesi faaliyetlerine başlıyor. Toplumsal farklılıkları normalleştirmeyi ve kabul ettirmeyi amaçlayan projenin yürütücülüğünü EÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hidaye Aydan Bilgilier üstleniyor.

 

Çevrimiçi düzenlenecek etkinlikte Gezenti Turizm Rolling Stone CEO’ su Tayfun Tanrıverdi, Menswear İnfluencer ve Video İçerik Üreticisi Ali Rıza Tunçer, Diyetisyen Burcu Buse Demir ve Taekwondo Milli Takım Sporcusu Zeynep Ebrar Maraşlı konuşmacı olarak katılacak.

 

Proje hakkında bilgi veren Doç. Dr. Bilgilier, “Proje ile 18-25 yaş arası gruba dil farklılıkları, beslenme, mesleki boyuttaki eşitsizlikler ve kişilerin giyim konusundaki farklılıkları hakkında bilgi edinmelerini sağlamak ve bu konulardaki bakış açılarını genişlettirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

 

 Kalabalıkların içerisindeki renklere vurgu yapan gençlerle toplumsal ve kişisel farklılıkların altını çizdiklerini ifade eden Doç. Dr. Bilgilier, “Projede yer alan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2’nci sınıf öğrencilerimiz ile proje kapsamında hazırladığımız anket çalışmaları ve bilgilendirici sunumlar ile  toplumda sadece siyah ve beyazın olmadığını anlatarak topluma empati yeteneğini kazandırmak istiyoruz. Ayrıca proje ile kişisel farklılıkların toplumun bir parçası olduğunu, farklılıkları normalleştirmeyi ve farklılığın olumsuz bir olgu olmadığını anlatarak kalabalığı oluşturan her bir rengin toplumumuzun bir parçası olduğunu katılımcılara aktarmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Kalabalığın Renkleri”  sosyal sorumluluk projesi 29 Nisan Cuma günü saat 19.00’da çevrimiçi olarak düzenlenecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ