DOLAR 32,3716 0.12%
EURO 35,1037 -0.12%
ALTIN 2.322,120,15
BITCOIN %
Gaziantep
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kerem Bürsin, Sanat ve Teknoloji Zirvesi’ndeydi
331 okunma

Kerem Bürsin, Sanat ve Teknoloji Zirvesi’ndeydi

ABONE OL
15 Mayıs 2022 12:30
Kerem Bürsin, Sanat ve Teknoloji Zirvesi’ndeydi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü oyuncu ve Yuvam Dünya Elçisi Kerem Bürsin, goodspaces’da, ART & TECH for GOOD SUMMIT 2022 kapsamında gerçekleştirilen ‘Sanat ve Teknoloji Zirvesi’nde konuşmacılar arasında yer aldı.

 

ART & TECH for GOOD SUMMIT 2022’nin bir parçası olan sürdürülebilirlik üzerine gerçekleşen sohbette, Verda Özer moderatörlüğünde, Yuvam Dünya Yönetim Kurulu Başkanı Kıvılcım Pınar Kocabıyık ve Yuvam Dünya Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Levent Kurnaz da söz aldı. Kerem Bürsin şunları söyledi; “Sürdürülebilirlik başlığını hayatımızın her alanına taşımamız gerek. Birey olarak yaşam şeklimizi değiştirirken çevremizden de farkındalığı artıracak taleplerde bulunmamız gerek.

 

Örneğin biz oyuncular setlerde kullanılan plastik kullanımını azaltma talebiyle yapımcılarla iş birliği yapabiliriz. Ya da markalarla olan her iş birliğimizde çevreye katkı sağlayacak iyilikler talep edebiliriz. Sürdürülebilir bir dünya adına her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum, bu konuya odaklanmaya başladıkça bilmediğimiz onlarca şey olduğunu görüyorum” dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ