DOLAR 32,4528 0.12%
EURO 34,4885 -0.04%
ALTIN 2.471,54-0,45
BITCOIN 2057728-4,15%
Gaziantep
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Mavi Proje” başarıyla sona erdi
68 okunma

“Mavi Proje” başarıyla sona erdi

ABONE OL
27 Ağustos 2022 07:10
“Mavi Proje” başarıyla sona erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YAZIN bunaltıcı günlerinde dar gelirli yurttaşların serinlikten ve deniz kültüründen uzak kalmaması için Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje, başarıyla sona erdi. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sosyal belediyecilik projelerine hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

 

Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne kayıtlı Bucalılar için çocukların anneleri ile unutulmaz bir gün geçirmesini sağlamak adına hayata geçirilen Menderes Gümüldür Tabiat Parkı gezilerini kapsayan proje başarıyla sona erdi. Haftada iki gün gerçekleştirilen ve ailelerin unutulmaz anılar biriktirdiği, deniz kültürü ile iç içe geçen proje Bucalılardan da yoğun ilgi gördü. Her salı ve perşembe günü Buca Belediyesi önünden hareket eden araçlarla deniz kenarında kaliteli zaman geçirmeyi esas alan proje çocuklara yönelik eğitsel aktiviteleri ile de göz doldurdu.

 

Çocukların yaz tatillerine güzel bir anı bırakmaktan mutlu olduklarına işaret eden Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, fırsat eşitsizliğine karşı her alanda sosyal belediyecilik örnekleri geliştirmek istediklerini dile getirdi. Başkan Kılıç, bu projelere hız kesmeden devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ