DOLAR 34,0001 -0.19%
EURO 38,0198 0.26%
ALTIN 2.826,790,87
BITCOIN 21474784,76%
Gaziantep
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Mazhar Alanson ile Misafir” GAİN’de başlıyor!
9 okunma

“Mazhar Alanson ile Misafir” GAİN’de başlıyor!

ABONE OL
19 Eylül 2024 14:47
“Mazhar Alanson ile Misafir” GAİN’de başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson, GAİN’de yayınlanan yeni sohbet programı “Mazhar Alanson ile Misafir” ile izleyicilere bambaşka bir tat sunuyor. Sanatla geçen hayatını, unutulmaz anılarını ve hakkında bilinmeyenleri seyirciyle paylaşan Alanson, her bölüm izleyiciye samimi ve sıcak bir atmosfer sunuyor. 

Alanson; Ajda Pekkan, Cem Yılmaz, Engin Günaydın, Nil Karaibrahimgil-Serdar Erener, Hayko Cepkin, Beyazıt Öztürk, Gökhan Özoğuz ve Harun Tekin gibi birbirinden değerli isimlerle bir araya geliyor, müzikten sinemaya, geniş bir yelpazede samimi sohbetler gerçekleştiriyor. Bu sohbetlerde, sanat dünyasının önemli isimlerinin hem kariyerleri hem de kişisel yaşamlarına dair daha önce paylaşılmamış detaylar gün yüzüne çıkıyor.

Akbank Caz Festivali’nin sunduğu bu keyifli program, izleyicilere sadece ünlü konukların eğlenceli yönlerini değil, aynı zamanda onların derin, dokunaklı anılarını da dinleme fırsatı veriyor. Türkiye’nin en sevilen yıldızlarının kariyerlerindeki dönüm noktaları, başarıları ve zorlukları, Alanson’un içten yaklaşımıyla ekrana taşınıyor.

Her bölümüyle derinlikli ve anlamlı bir deneyim sunan “Mazhar Alanson ile Misafir”, izleyicileri Alanson’un benzersiz üslubuyla eğlenceli ve içten bir yolculuğa çıkıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ