DOLAR 32,3319 0.24%
EURO 35,1067 -0.08%
ALTIN 2.295,470,81
BITCOIN %
Gaziantep
14°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okan’da Yılın Enleri 6. kez sahiplerini buldu
76 okunma

Okan’da Yılın Enleri 6. kez sahiplerini buldu

ABONE OL
11 Mayıs 2022 09:20
Okan’da Yılın Enleri 6. kez sahiplerini buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Okan Üniversitesi’nin 20 bini aşkın öğrencisinin oylarıyla belirlenen Okan’da Yılın En’leri Ödül Töreni üniversitenin Tuzla Kampüsü’ndeki Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

 

13 kategori ve 3 özel ödülün sahiplerini bulduğu organizasyonda Onur Ödülü Demet Akbağ’a, Bekir Okan Özel Ödülü Acun Ilıcalı’ya takdim edildi.

 

Demet Akbağ: “Bu ödüller köşende otur ödülleri değil, oyunculuğa devam”

 

Meslekte 40 yılı geride bırakan Demet Akbağ, “Bu güzel salonda bulunmaktan keyif duydum. Gençler çok şahane. Gençlerin hala ilgi odağında olmak, benim yaşımda bir oyuncu için mutluluk verici” dedi. Akbağ “Ancak aldığım onur ödüllerinin köşende otur ödülü olduğu düşünülmesin. Ben oturmam ve yerimde durmam. Oyunculuğa devam” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 

Acun Ilıcalı: “Bende bir delilik var, şansım yaver gitti”

Acun Ilıcalı tören için hazırladığı video mesajda “Bana girişimciliğim nedeniyle verilen bu ödül için teşekkür ediyorum. Ancak gençler hepiniz girişimciliğe kalkışmayın. Bende bir delilik var, şansım yaver gitti. Allah yardım etti. Son girişimciliğim futbol kulübü Hull City’i almak oldu. Umarım başarırım, sizin de dualarınız bizimle olsun” diye konuştu.

 

En İyi Kadın Sunucu Ödülü’nü kazanan Kanal D Ana Haber Spikeri Dilara Gönder Ana Haber’de ilk yılı olduğunu belirtirken, yıllarca kilometre kat etmiş isimlerle birlikte aday olmasından mutlu olduğunu söyledi, gençlere teşekkür etti.

 

En İyi Kadın Oyuncu Ödülü İrem Helvacıoğlu’nun oldu. Helvacıoğlu “Sizin gibi enerjilerden bu ödülü almak benim için gurur verici” dedi.

Onur Tuna: "Ödül, ikna ettiğimizin göstergesi"

En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazanan Onur Tuna “Bu işi yaparak izleyiciyi ikna etmeye çalışıyoruz. Bu ödül ikna ettiğimizi gösteriyor. Bilginin, öğrenmenin yanında eğitimin de çok önemli olduğunu unutmayın” diye konuştu.

 

Cem Belevi: “Müzik susturulmasın”

Cem Belevi ise En İyi Erkek Şarkıcı Ödülü’ne layık görüldü. Belevi “Günaydın Sevgilim” şarkısını kürsüde söylerken öğrenciler ona eşlik etti. Belevi gençlerin pırıl pırıl gözlerinde özgürlüğü gördüğünü söyledi. Belevi “Müzik susturulmasın, müzik yasaklarının kalkması dileğiyle bu ödülü alıyorum” dedi.

 

En İyi Dijital Dizi seçilen Kulüp’ün ödülünü hikayenin gerçek sahibi, dizideki Raşel karakterinin kızı Rana Denizer aldı. Konuşmasında “Dizi çok uzun bir yol oldu. Tüm ekip gönlünü bu hikayeye verdi. Hepsine teşekkür ederim. Biz çok vicdanlı bir hikaye anlatmaya çalıştık. Bir kapı açtık. Siz gençleri arkamızdan bekliyoruz” dedi.

 

En İyi Sinema Filmi Ödülü’nün sahibi olan “Bergen”in ödülünü filmin oyuncuları Nergis Öztürk ve Ali Seçkiner Alıcı birlikte aldı. Öztürk öğrencilere kendileri gibi bu hikayeye inandıkları ve ödülle onurlandırdıkları için teşekkür etti. Alıcı ise erkek öğrencilere seslenerek “Bergen çok trajik gerçek bir hikaye. Toplumsal yaraya dikkat çekiyor. Erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz. Kadın pozitif olun” dedi. 

 

En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü Hüseyin Başkadem’e verildi. Başkadem Afyonkarahisar’da düzenlediği klasik müzik ve caz festivalleri nedeniyle ödüle layık görüldü. Başkadem Afyonkarahisar’da 21 yıldır klasik müzik festivali, 22 yıldır da caz festivali düzenliyor. 

 

Danilo Zanna: “Bu ülkede yaşamak bana her gün verilen bir hediye”

En İyi Şef seçilen Danilo Zanna “Bu ülkede yaşamak bana her gün verilen bir hediye” deyince büyük alkış aldı. “Çok mutluyum, bu ödülle kalbime dokundunuz. Size tavsiyem sofradan birlikte zaman geçirmekten vazgeçmeyin. Sofra paylaşmak demek, birlikte dünyayı kurtarmak demek. Ben ‘Masterchef Türkiye’den Mehmet ve Somer şefe de minnettarım. Onlar benim yalnızca iş arkadaşım değil, hayatta da büyük destekçilerim.”

 

Törende En İyi Kadın Şarkıcı Ödülü’nü kucaklayan isim Tuğçe Kandemir oldu. Kandemir kariyerinin ilginç başladığını, öğrencilere amfiden seslenmeyi planlarken üniversite son sınıfta bir whatsapp grubundan yayılan şarkısıyla ünlendiğini ifade etti. “Sabah okula gittiğimde herkes beni tanıyordu” dedi. Tören, Kandemir’in “Bu Benim Öyküm” şarkısını öğrencilerle birlikte söylemesi ile sona erdi. 

 

İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan ödül töreni ile ilgili açıklamasında “20 bini aşkın öğrencimizin oylarıyla seçilen Yılın En’leri Ödül Töreni’ni gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Bugün Törenimize ev sahipliği yapan yer, İstanbul’un ikinci büyük kültür, sanat ve kongre merkezi. Sanata ve spora verdiğimiz değer doğrultusunda her yıl Spor Ödülleri ve Yılın En’leri ödüllerini veriyoruz. Mesleğinde ulaştığı büyük başarılarla Türkiye’nin gurur kaynağı olan tüm konuklarımıza teşekkür ederim. İstanbul Okan Üniversitesi’nde aldıkları eğitim ve öğrenim ile öğrencilerimizin de meslek hayatlarında, ödüle layık gördükleri isimleri kendilerine örnek almalarını ve bu yolda ilerlemelerini temenni ederim” dedi.

 

İstanbul Okan Üniversitesi Yılın En’leri Kazananlar Listesi

Onur Ödülü: Demet Akbağ  

Bekir Okan Özel Ödülü: Acun Ilıcalı   

En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi: Hüseyin Başkadem   

En İyi Haber Sunucusu: Dilara Gönder

En İyi Kadın Oyuncu: İrem Helvacıoğlu  

En İyi Erkek Oyuncu: Onur Tuna       

En İyi Yönetmen: Emre Kabakuşak    

En İyi Kadın Şarkıcı: Tuğçe Kandemir              

En İyi Erkek Şarkıcı: Cem Belevi          

En İyi TV Dizisi: Kardeşlerim

En İyi Dijital Dizi: Kulüp

En İyi Dizi Çifti: Su Burcu Yazgı – Onur Seyit Yaran (Kardeşlerim)

En İyi Çıkış Yapan Oyuncu: İpek Filiz Yazıcı (Aşk 101)      

En İyi Sinema Filmi: Bergen

En İyi Tiyatro Oyunu: Seninle Evlenir Miyim?        

En İyi Şef: Danilo Zanna

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ