DOLAR 34,1165 0.29%
EURO 38,0700 0%
ALTIN 2.864,631,26
BITCOIN 2135884-1,04%
Gaziantep
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Olgun Gençlik Merkezi’nde yeni dönem Salih Güney’le başlayacak
  • Atar Haber
  • Magazin
  • Olgun Gençlik Merkezi’nde yeni dönem Salih Güney’le başlayacak
6 okunma

Olgun Gençlik Merkezi’nde yeni dönem Salih Güney’le başlayacak

ABONE OL
20 Eylül 2024 12:16
Olgun Gençlik Merkezi’nde yeni dönem Salih Güney’le başlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni dönem açılışına Yeşilçam’ın duayenlerinden ünlü sinema sanatçısı Salih Güney de katılacak. Bir söyleşi gerçekleştirecek olan Güney, kursiyerlerle anılarını paylaşacak. Yaz dönemi nedeniyle kurslarına ara veren merkez, yeni dönemde programına 3 yeni kurs daha ekledi. Kahkaha yogası, masal anlatımı-tiyatro ve ritim atölyesinin yeni eklendiğini belirten yetkililer, bu kursların da diğerleri gibi ilgi görmesini beklediklerini ifade ettiler.

Mevcut kurslar, resim, akıl zeka oyunları, satranç, İngilizce, hafıza, yaratıcı drama, beden-zihinsel oyunlar, teknolojik cihaz semineri, nefes-spor egzersizi, sudoku, yazı atölyesi ve sandalye voleybolunun da devam edeceğini belirten yetkililer, ilgi duyan ileri yaş grubuna kayıt içi çağrıda bulundu.

Balçova’da ikamet edenlerin faydalandığı merkezin çok önemli bir hizmet verdiğini belirten Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, “Yıllarını ülkemize hizmet etmek için adamış büyüklerimizi burada misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Misafir olmalarının yanında oldukça faydalı eğitimler alma imkanına sahip oluyorlar. Onlarla zaman geçirmek çok güzel. Onlar bizim değerlerimiz ve kendileriyle gurur duyuyoruz. İyi ki varlar” diye konuştu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ