DOLAR 32,3682 0.15%
EURO 34,9783 -0.3%
ALTIN 2.324,060,21
BITCOIN 22779251,15%
Gaziantep
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan’dan ‘Ekrem İmamoğlu’ mesajı
  • Atar Haber
  • Gündem
  • TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan’dan ‘Ekrem İmamoğlu’ mesajı
63 okunma

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan’dan ‘Ekrem İmamoğlu’ mesajı

ABONE OL
7 Mayıs 2022 10:40
TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan’dan ‘Ekrem İmamoğlu’ mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turunda otobüsünde bulunan gazeteciler kamuoyunun tepkisini toplamıştı. Yandaş isimlerin bulunduğu otobüsle ilgili İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan konuyla ilgili gelen açıklama ise bu tepkiyi azaltmak bir yana daha da artırmıştı. 

 

"Sağlıklı ve devrimci düşünmek için Nagehan Alçı’nın yardımına gereksinimimiz yok"

Konuyla ilgili bugün bir açıklama da Türkiye Komünist Partisi Genel Sekreteri Kemal Okuyan'dan geldi. Okuyan geçtiğimiz yerel seçimlerde TKP'nin aldığı eleştirilere de gönderme yaparak şu açıklamada bulundu:

 

"Ülkeyi değiştirecek, aydınlık ve güzel günlere kavuşturacak olan kahramanlar emekçilerin arasından çıkacaktır. Yeter ki güvenin, inanın, omuz verin! Kendi geleceğinizi sahte çözüm projelerine, patronlara, sağcılara teslim etmeyin!

 

Kurtuluş için kısa yol peşinde koşmanın bedeli ağır oluyor. Bu ülkenin toprakları gerçek bir kurtuluşu, eşit ve özgür bir yaşamı hakediyor. Öyle bir parti var! İnanın, güvenin, omuz verin

 

İmamoğlu’nun seçildiği seçimler sırasında Türkiye Komünist Partisi bir tavır almış, tarihe not düşmüştü. Sağlıklı ve devrimci düşünmek için Nagehan Alçı’nın yardımına gereksinimimiz yok. Sınıfsal bir bakış, gericiliğe karşı aydınlanmacı-laik bir duruş her zaman kurtarır."

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ