DOLAR 32,3752 0.16%
EURO 34,9767 -0.3%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN 22818871,33%
Gaziantep
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tolga Demirözü, BASF Türk’ün yeni Genel Müdürü oldu
81 okunma

Tolga Demirözü, BASF Türk’ün yeni Genel Müdürü oldu

ABONE OL
10 Mayıs 2022 10:20
Tolga Demirözü, BASF Türk’ün yeni Genel Müdürü oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • BASF Türk Genel Müdürlüğü ve Türkiye-Azerbaycan Ülke Grubu Başkanlığı görevine, son olarak SOCAR bünyesinde Kurumsal Girişimler ve Yeni İş Alanları Grup Direktörü olarak görev yapan Tolga Demirözü atandı.
      
  • 2008-2018 yılları arasında BASF Türk bünyesinde Operasyon Direktörlüğü ve farklı görevlerde çalışan Demirözü, Türkiye ve uluslararası pazarlarda ilaç, petrokimya, rafineri, kimyasallar sektörlerinde üretim, tedarik zinciri, satış-pazarlama ve yönetim konularında yirmi yılı aşkın tecrübeye sahip. Demirözü son dönemde yoğun olarak sürdürülebilir enerji ve düşük karbonlu ekonomiye geçiş alanlarında çalıştı.

 

BASF Türk Genel Müdürlüğü ve Türkiye-Azerbaycan Ülke Grubu Başkanlığı görevine, son olarak SOCAR bünyesinde Kurumsal Girişimler ve Yeni İş Alanları Grup Direktörü olarak görev yapan Tolga Demirözü atandı. 2008-2018 yılları arasında BASF bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Demirözü, 1 Mayıs 2022 tarihi itibariyle yeni görevine başladı. 

 

Kadıköy Anadolu Lisesi’nin ardından lisans ve yüksek lisans eğitimini, Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünde tamamlayan Tolga Demirözü, ilaç endüstrisinde üretim, ithalat ve satın alma alanlarında başladığı kariyer yolculuğuna Nestle Türkiye’de tedarik zinciri, planlama, uluslararası pazarlarda iş mükemmelliği ve fabrika lojistiği alanlarındaki yöneticilik görevleriyle devam etti. Deloitte Türkiye bünyesinde tüketici ve üretim endüstrilerine yönelik tedarik zinciri operasyonları konusunda projeler yöneten Demirözü, 2008 yılında BASF Türk’e tedarik zinciri proje danışmanı olarak adım attı. BASF çatısı altında yönettiği uluslararası projelerin ardından BASF Türk Bilgi Sistemleri ve Tedarik Zinciri Direktörlüğü ve sonrasında Operasyonlar Direktörlüğünü üstlendi. Tolga Demirözü, 2018 yılında kariyerine PETKİM Genel Müdür Yardımcısı ve ardından SOCAR Kurumsal Girişimler ve Yeni İş Alanları Grup Direktörü olarak devam etti. 

 

Türkiye ve uluslararası pazarlarda ilaç, petrokimya, rafineri, kimyasallar sektörlerinde, üretim, tedarik zinciri, satış-pazarlama ve yönetim konularında yirmi yılı aşkın tecrübeye sahip olan Demirözü, son dönemde yoğun olarak sürdürülebilir enerji ve düşük karbonlu ekonomiye geçiş alanlarında çalıştı. Demirözü, 1976 İstanbul doğumlu, evli ve iki çocuk babasıdır. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ