DOLAR 34,2465 -0.04%
EURO 37,5212 -0.33%
ALTIN 2.873,19-0,46
BITCOIN 2109730-1,78%
Gaziantep
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Xiaomi “Another America” ve “Non Human” Sergilerini Sanatseverlerle Buluşturuyor
9 okunma

Xiaomi “Another America” ve “Non Human” Sergilerini Sanatseverlerle Buluşturuyor

ABONE OL
9 Ekim 2024 11:57
Xiaomi “Another America” ve “Non Human” Sergilerini Sanatseverlerle Buluşturuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Xiaomi sponsorluğunda, 13 Ekim’e kadar Yapı Kredi Galeri Bomontiada’da sanatseverlerle buluşan sergiler, ziyaretçilerini bekliyor. 

 

Küresel teknoloji devi Xiaomi, 212 Photography İstanbul sponsorluğu kapsamında teknoloji ve sanatı bir araya getiriyor. 28 Eylül – 13 Ekim tarihleri arasında Yapı Kredi Bomontiada’da devam eden sergide, dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Philip Toledano’nun “Another America” ve ünlü Türk fotoğraf sanatçısı Laleper Aytek’in Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Xiaomi 14T Pro ile çektiği fotoğraflardan oluşan “Non Human” sergileri yer alıyor. Xiaomi’nin katkılarıyla hayata geçen sergiler, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

 

Philip Toledano, “Another America” serisinde Amerika’nın göz ardı edilen, keşfedilmemiş yüzlerine odaklanıyor. Toplumsal ve kültürel açıdan marjinalize edilmiş bölgeleri cesur bir bakış açısıyla fotoğraflayan Toledano, Amerika’nın farklı bir portresini sunuyor. Sergi, hem derin sosyal mesajlar içeriyor hem de estetik bir görsel deneyim sağlıyor.

 

Laleper Aytek’in “Non Human” sergisi ise mobil fotoğrafçılığın sınırlarını yeniden belirliyor. Aytek, Xiaomi 14T Pro’nun gelişmiş fotoğrafçılık özelliklerini kullanarak insan ve teknoloji arasındaki bağı keşfe çıkıyor. Sergilenen fotoğraflar, yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak ziyaretçileri dijital dünyanın dinamikleriyle baş başa bırakıyor. 

 

Xiaomi sponsorluğuyla gerçekleştirilen sergiler, sanatın ve teknolojinin geleceğine dair yeni perspektifler sunarken, markanın yenilikçi vizyonunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Xiaomi, yalnızca teknoloji dünyasına değil, sanata da aktif olarak katkı sağlamaya devam ediyor. 212 Photography İstanbul kapsamındaki sergiler, sanata ve teknolojiye ilgi duyan tüm ziyaretçileri bekliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ