DOLAR 32,3322 0.25%
EURO 35,0710 -0.17%
ALTIN 2.286,600,41
BITCOIN 22737230,53%
Gaziantep
10°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni Atatürk Büstü Mustafakemalpaşa’ya Çok Yakıştı
69 okunma

Yeni Atatürk Büstü Mustafakemalpaşa’ya Çok Yakıştı

ABONE OL
11 Mayıs 2022 12:40
Yeni Atatürk Büstü Mustafakemalpaşa’ya Çok Yakıştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Devecikonağı Mahallesi’nde eskiyen ve yıpranan Atatürk büstünü çevre düzenlemesi ile yeniden yaptı. Mustafakemalpaşa MHP İlçe Başkanı Ahmet Beygirci’nin durumu kendisine aktarması ile harekete geçtiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Kanar, "Adını taşımaktan gurur duyduğumuz Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün adına çok yakıştı. “dedi.

 

 BAŞKAN KANAR ÇAĞRIYA SESSİZ KALMADI

 

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Devecikonağı Mahallesi’nde eskiyen ve yıpranan Atatürk Büstünü çevre düzenlemesi ile yenilenmesini sağlayan Mehmet Kanar Devecikonağı Mahallesi’nin çehresini değiştiren bir düzenlemeye imza attı.

 

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ‘’ Mustafakemalpaşa MHP İlçe Başkanı Ahmet Beygirci Bey’in Devecikonağı Mahalle ziyaretinde fark ettiği Atatürk büstünün bugüne kadar oluşan hava muhalefetlerinden dolayı harap olması durumunu bana bildirerek sessiz kalmamamızı sağladığı için önce kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Haberi aldığım ilk anda ekiplerimi Devecikonağı Mahallesi Meydanı’na göndererek incelemelerde bulunmalarını tüm eksiklerin ivedi bir şekilde giderilmesi gerektiğini ilettim. Kısa bir süre içerisinde adını taşımaktan gurur duyduğumuz Mustafakemalpaşa’mıza yakışır bir Atatürk büstü ve peyzaj düzenlemesi yaparak Devecikonağı Meydanı’nın çehresini değiştirdik.’’ Açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ