DOLAR 32,4319 0.21%
EURO 35,1491 -0.04%
ALTIN 2.325,240,27
BITCOIN 22912792,20%
Gaziantep
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cemre Kemer Medina “Annelik Gitgide Büyüyen ve Derinleşen Bir Aşk”
  • Atar Haber
  • Magazin
  • Cemre Kemer Medina “Annelik Gitgide Büyüyen ve Derinleşen Bir Aşk”
107 okunma

Cemre Kemer Medina “Annelik Gitgide Büyüyen ve Derinleşen Bir Aşk”

ABONE OL
7 Mayıs 2022 08:00
Cemre Kemer Medina “Annelik Gitgide Büyüyen ve Derinleşen Bir Aşk”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanatçı ve söz yazarı Cemre Kemer, anneliğin verdiği duyguları, doğumdan sonra hayatındaki değişiklikleri ve bebeği Karla’yla geçirdiği anları MAG okurlarıyla paylaştı. 

 

Anneliği bir cümleyle anlatır mısınız sorusu ile röportajına başlayan ve “Gitgide büyüyen ve derinleşen bir aşk diyebiliriz” yanıtını veren Cemre Kemer, anne olmakla birlikte hayatının nasıl bir değişime uğradığını, beklentileri doğrultusunda bir değişim olup olmadığını “Hayatımı çok uzun süredir kendi düzenim ve disiplinim içinde yaşarken, bir anda bebeğimin saatleri, düzeni ve huzuruna göre değiştirdim. Sosyalleşmekten tutun, yediğime, içtiğime, uyuduğum uykuya kadar her şeye, onun doğrultusunda karar vermeye başladım. Evet, bir bakıma beklentim de bu şekildeydi; çok şaşırıp afallamadım, kendimi uzun bir süre bu şekilde yaşamaya hazırlamıştım. Tecrübe sahibi arkadaşlarımdan az çok bir farkındalığım vardı duruma” dedi.

 

Çocuklarınızın ismine karar veriş hikayesini “Bir hikâyesi var tabii ki; ama anlamı yüzünden tercih ettim diyebiliriz. “Karla”, özgür ve güçlü kadın demek. Bence bir kadın için en önemli başlıklardan biri bu olmalı, burası öyle bir dünya” ifadeleriyle anlatan Kemer, çocuklarınızın kariyer planlamasına dahil olma konusunda ise “Kariyer planlamasına dahil olmamayı isterim aslında; ama çok kontrol manyağı bir karakter olduğumdan burnumu sokmadan duramam gibi geliyor. Onun yerine karar vermem ama çaktırmadan, alttan alttan yönlendirme yapacağım kesin!” cevabını verdi.

 

Beraber yapmaktan en çok keyif aldığınız aktivitenin banyo yapmak olduğunu söyleyen Cemre Kemer “Akşamları banyosunu beraber yapıyoruz ve bu ikimizin de en sevdiği şeylerden biri diyebilirim. Şu an henüz çok küçük olduğundan çok fazla bir aktivitemiz olamıyor. Tabii, oyun oynamak gibi klasik şeyleri saymamaya çalıştım. Biraz büyüsün, o zaman durmayacağız” dedi.

 

Anneler Günü mesajınızı paylaşan Kemer “Ben bu konuda henüz yeniyim ama her bebek ya da çocuk kendine özgü; doğru yapmaya, gelişerek yetiştirmeye çalıştıktan sonra hepimiz iyi anneleriz. Bu iş, sonsuz bir okul gibiymiş. Çok heyecanlı ve eğlenceli. Her günü ayrı macera olan bir okul. Anneler Günü’müz kutlu olsun…” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ