DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050665-2,29%
Gaziantep
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Digital Institute'den: 'Çalışan Bağlılığı Anketi Kılavuzu'
  • Atar Haber
  • Magazin
  • Digital Institute'den: 'Çalışan Bağlılığı Anketi Kılavuzu'
24 okunma

Digital Institute'den: 'Çalışan Bağlılığı Anketi Kılavuzu'

ABONE OL
27 Mart 2024 11:30
Digital Institute'den: 'Çalışan Bağlılığı Anketi Kılavuzu'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Digital Institute, iş dünyasının en önemli dinamiklerinden biri olan çalışan bağlılığının ölçülmesine yönelik bir çalışmaya adım attı. “Çalışan Bağlılığı Anketi Kılavuzu” isimli bu kitapçık, işverenlere ve insan kaynakları profesyonellerine rehberlik edecek önemli bir kaynak olacak.

Araştırma süreçlerini daha etkin ve verimli hale getirmeyi hedefleyen Digital Institute, bu kitapçıkla işletmelerin çalışan bağlılığını daha iyi anlamalarına ve yönetmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Kitapçık, anketlerin hazırlanması aşamasında dikkat edilmesi gereken kritik noktaları vurgulayarak adım adım rehberlik sunuyor.
Kitapçık içerisinde, anket sorularının doğru bir şekilde oluşturulması için ipuçlarına ve örnek sorulara yer veriliyor. Bu örnekler, çeşitli kategorilerde zenginleştirilmiş olup okuyuculara farklı perspektifler sunmayı amaçlıyor.

Çalışan bağlılığını ölçmek ve yönetmek, günümüz iş dünyasında giderek daha önemli hale geliyor. Bu kılavuz, işletmelere bu süreci daha etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olacak önemli bir kaynak sunuyor. Anketlerin hazırlanması aşamasından uygulanmasına kadar tüm süreçlerde rehberlik edecek olan bu kitapçık, her ölçekteki işletmenin insan kaynakları departmanında bulunması gereken bir kaynak.

“Çalışan Bağlılığı Anketi Kılavuzu”, şimdi Digital Institute’ün web sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir. digitalinstitute.com.tr/calisan-bagliligi-anketi-kilavuzu-ve-soru-ornekleri/
İşletmeler, bu kaynağa erişerek çalışan bağlılığını daha iyi anlamak ve iyileştirmek için önemli bir adım atabilirler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ