DOLAR 32,3377 0.16%
EURO 35,1857 -0.02%
ALTIN 2.241,52-0,08
BITCOIN %
Gaziantep

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aslında Özgürsün İzleyiciyle Buluştu
194 okunma

Aslında Özgürsün İzleyiciyle Buluştu

ABONE OL
10 Mayıs 2022 20:33
Aslında Özgürsün İzleyiciyle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çarpıcı vurulma sahnesinden boşanma partisine… 

GAİN’in heyecanla beklenen yeni dizisi “Aslında Özgürsün” ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kadın hakları savunucusu, gazeteci ve yazar Duygu Asena’nın aynı isimli eserinden uyarlanan dizi, merak uyandıran bir vurulma sahnesiyle açılış yaptı. Başrol oyuncuları Deniz Çakır ve Bade İşcil ile onlara eşlik eden Burak Yamantürk ve Saygın Soysal’ın performansları izleyicilerden tam not aldı. Nükhet Duru’nun hayat verdiği “The Teyze” karakterinin “boşanma partisi” de dizinin en çok konuşulacak anlarındandı.

 

Yaklaşık 3 aydır set süreci devam eden yeni dizi “Aslında Özgürsün”, GAİN’de başladı. İlk bölümde seyirci, iş ve aşk hayatında önemli dönemeçlerin arifesinde olan Berna ile evliliğini sorgulamaya başlayan Belgin’in dünyalarıyla tanıştı. Başarılı oyunculukları ve ilgi çeken sinematografisinin yanı sıra dizi, merak uyandıran vurulma sahnesiyle izleyiciye güçlü ve çok katmanlı bir öykü ile karşı karşıya olduğunun ipuçlarını vermiş oldu. 

 

Dizide ayrıca ünlü şarkıcı Nükhet Duru da izleyici ile buluştu. Deniz Çakır’ın deli dolu teyzesini canlandıran Duru, çok konuşulacak “boşanma partisi” sekansında sergilediği performansla popüler kültür sahnesindeki ustalığını bir kez daha ortaya koydu. 

 

Yazdıkları ve fikirleriyle Türkiye’de kadın hakları konusunun geniş kitlelerce konuşulmasını sağlayan ilk isimlerden olan gazeteci-yazar Duygu Asena’nın sürükleyici eseri ile aynı adı taşıyan “Aslında Özgürsün”, Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki çocukluk arkadaşı kadının özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatıyor. Dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven üstleniyor. İlerleyen bölümlerde, Alican Yücesoy, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Perihan Savaş, Aslı İçözü ve Nurhan Özenen gibi başarılı oyuncuların da izleyici karşısına çıkacağı yapımda, usta oyuncu Zuhal Olcay ise konuk oyuncu olarak Duygu Asena’nın kendisini canlandırıyor. 

 

“Aslında Özgürsün”, yeni bölümleri her hafta Pazartesi günü GAİN’de yayında. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ