DOLAR 32,3443 0.19%
EURO 35,1293 -0.17%
ALTIN 2.240,94-0,10
BITCOIN 2032344-7,93%
Gaziantep
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kylie Minogue ve Peggy Gou, Magnum Düet İçin Bir Araya Geldi
322 okunma

Kylie Minogue ve Peggy Gou, Magnum Düet İçin Bir Araya Geldi

ABONE OL
10 Mayıs 2022 20:36
Kylie Minogue ve Peggy Gou, Magnum Düet İçin Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MÜZİK DÜNYASININ EFSANE İSMİ KYLIE MINOGUE VE İKONİK DJ PEGGY GOU, MAGNUM’UN YENİ KAMPANYASI İÇİN EFSANE BİR DÜETLE BİR ARAYA GELDİ. 

 

Magnum, #ClassicsRemixed kampanyasında, klasiklerden aldığı ilhamla hayat bulan yeni dondurması Magnum Düet’i kutluyor.

 

Dondurma ve çikolatada haz otoritesi Magnum, müzik dünyasının efsane ismi Kylie Minogue ve Güney Kore’nin ünlü DJ’i Peggy Gou ile iş birliğini duyurdu.

 

Dünyaca ünlü pop ikonu Kylie Minogue’un zamansız hit parçası “Can’t Get You Out Of My Head”, kulüp kültürünün ünlü ismi Peggy Gou’nun “House” ve “Techno” müziğin sıcaklığına, neşesine ve özgürlüğüne duyduğu doğal hisle remikslendi. “Can’t Get You Out Of My Head”in çıkışından 20 yıl sonra yeni düzenlemesinde bir araya gelen ikilinin düeti, 19 Mayıs Perşembe günü Cannes’da yapılacak Magnum lansmanında haz tutkunlarıyla buluşacak.

 

Hazsız geçen her günün kaybedilmiş bir gün olduğuna inanan Magnum, müzik dünyasının efsane isimleri Kylie ve Peggy ile herkesi harekete geçirmeye ve modası asla geçmeyecek klasikleri deneyimlemeye davet ediyor.

 

Kylie ve Peggy, Magnum’un TikTok hesabında teaser’ı yayınlanan parçanın remiksinde 2000’lerin ve günümüzün benzersiz seslerini bir araya getirdi. 

 

Kylie Minogue, iş birliği ile ilgili; “Bu parçanın yayınlanmasından bu yana 20 yıl geçtiğine inanamıyorum. Peggy’nin büyük bir hayranıyım ve herkesin yeniden düzenlenen bu parçayı duyması için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Peggy Gou ise; “Tartışmasız bir kulüp klasiği olan bu parçanın remiksi için Kylie ile beraber çalışmak bir rüyanın gerçeğe dönüşmesi oldu. Bence “Can’t Get You Out Of My Head”, dünyanın her yanındaki insanları harekete geçiren ve mutlu eden parçalardan biri. Klasiklerin modası asla geçmez. Bu işin bir parçası olmak bana büyük bir haz verdi. İnsanların duyması için sabırsızlanıyorum. Bu efsanevi parçaya günümüzün “house” tarzını getirebilmek, bize klasiklerin asla modasının geçmeyeceğini gösteriyor.” dedi.

MAGNUM, KYLIE ve PEGGY CANNES’DA 

19 Mayıs’ta Magnum’un Cannes’daki plajında gerçekleşecek geleneksel partisinde Peggy Gou, “Can’t Get You Out Of My Head”in bu düet versiyonunu ilk kez sergileyecek. Haz Peşinde Koşanlar, parçayı Spotify’dan dinleyebilecek ve Magnum’un YouTube kanalından izleyebilecek. Ayrıca TikTok, Twitter ve Instagram’da yayınlanacak özel içerikleri de takip edebilecekler.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ