DOLAR 32,2690 0.12%
EURO 35,1376 0.08%
ALTIN 2.502,220,09
BITCOIN 2133239-1,04%
Gaziantep
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HR'da oyun değişiyor: Layers HR, tüm İK ihtiyaçlarını tek bir entegre platformda birleştirdi
  • Atar Haber
  • Kültür Sanat
  • HR'da oyun değişiyor: Layers HR, tüm İK ihtiyaçlarını tek bir entegre platformda birleştirdi
11 okunma

HR'da oyun değişiyor: Layers HR, tüm İK ihtiyaçlarını tek bir entegre platformda birleştirdi

ABONE OL
8 Mayıs 2024 08:01
HR'da oyun değişiyor: Layers HR, tüm İK ihtiyaçlarını tek bir entegre platformda birleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Londra’da gerçekleşen HR Technologies UK Konferansı ve Amsterdam’da düzenlenen HR Technology Europe Konferansı, tüm dünyadan İnsan Kaynakları alanında çalışan yöneticileri, fikir liderlerini ve girişimcileri bir araya getirdi. Konferanslara katılarak açıklamalarda bulunan Layers HR Teknoloji ve Üründen Sorumlu CPO’su Eray Karakullukçu, dünyada insan kaynaklarının bambaşka bir noktaya geldiğini belirtti. Karakullukçu, “Layers HR olarak HR Technologies UK ve HR Technology Europe etkinliklerine katılarak, fikir liderleri ve öncüleriyle birlikte teknolojinin geleceğini değerlendirdik. Gelişen teknolojiyle birlikte insan kaynaklarında meydana gelen dönüşüm son derece heyecan verici. İnsan kaynaklarının daha teknoloji odaklı, çeşitlilik ve kapsayıcılığa daha duyarlı, veri odaklı ve esnek bir yaklaşıma doğru evrildiğini söyleyebilirim. İK ve işe alım profesyonellerini bir araya getiren bu konferansta gördük ki teknoloji odaklı insan kaynakları, işletmelerin daha rekabetçi olmalarını ve İK departmanlarının daha stratejik bir rol üstlenmelerini sağlayacak. Önümüzdeki süreçte İstanbul, Riyadh, Dubai ve Berlin başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında İK teknoloji etkinliklerinde nabız tutmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“Geleceğin insan kaynakları dünyasını AI şekillendirecek”

Yapay zekanın iş dünyasında birçok alanda olduğu gibi insan kaynakları alanında da önemli yere sahip olduğunu belirten Eray Karakullukçu, “Yeni nesil İK teknolojileri iş dünyasının geleceğine yön veriyor. İşe alım, eğitim ve geliştirme, performans yönetimi ve diğer İK işlevlerinde yapay zeka ve otomasyonun kullanımı giderek yaygınlaşıyor. Standart insan kaynakları operasyonları da yerini artık yapay zekaya bıraktı. Aday bulma, mülakat ve aday süreç yönetimi aşamalarında yapay zekanın insan kaynakları süreçlerini daha etkili ve verimli hale getirdiğini söylemek mümkün. Geleceğin insan kaynakları dünyasını AI şekillendirecek diyebiliriz. Layers HR’ı insan kaynakları operasyon süreçlerine yapay zeka ile çözüm getirmek için geliştirdik. Layers HR olarak insan kaynakları süreçlerinin tümünü yapay zeka tarafından yönetilebilir kılmayı ve bu alanda dünyanın en önemli tedarikçileri arasında yer almayı hedefliyoruz” dedi.

 

Yeni nesil yapay zeka destekli insan kaynakları ve işgücü yönetimi platformu Layers HR, şirketlerin ihtiyacı olabilecek tüm İK operasyonlarını tek bir uygulamada birleştiriyor. Geleneksel HR süreçlerinin yerini bütünsel bir yaklaşıma bıraktığı ve tüm hizmetlerin entegre olabildiği sistemlerin öne çıktığı yeni dünyada Layers HR, yapay zeka desteğiyle karmaşık insan kaynakları süreçlerini kolaylaştırarak şirketlerin daha çevik ve rekabetçi olmalarını sağlıyor.

 

Yatırımcılarının 10 yılı aşkın insan kaynakları danışmanlığı tecrübesi ile tasarlanan Layers HR, ihtiyaca göre özelleştirilebilen, sade, kullanımı kolay yepyeni bir İK yönetim platformu sunuyor. Hem web hem de mobil üzerinden erişim sağlanabilen çoklu dil desteğine sahip modülleriyle çalışanların İK yaşam döngüsünü uçtan uca yönetmelerini sağlıyor. Bulut tabanlı SaaS yazılım ile küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin dijital insan kaynakları dönüşümünü gerçekleştiren Layers HR, işletmelerin uygun maliyetli ve kolay erişilebilir şekilde daha etkili bir iş gücü yönetimi stratejisi geliştirmelerine öncülük ediyor.

 

Tüm İK süreçleri yapay zeka ile tek bir platformda birleşti!

Layers HR personel veri tabanı, iç iletişim portalı, işe alım merkezi, raporlar, oryantasyon, OKR ve KPI performans yönetimi, 360 geri bildirim merkezi, eğitim merkezi, oyunlaştırma gibi insan kaynaklarının tüm fonksiyonlarının tek bir platform üzerinden kolayca yönetilmesini sağlıyor. Tüm İK süreçlerinin kuruma özel olarak tasarlanabildiği çözümlerle Layers HR, insan kaynakları profesyonellerinin ve çalışanların ihtiyaç duyabileceği tüm modülleri içinde barındırıyor. 

 

Layers HR, iş görüşmelerini yürüterek aday değerlendirmesi yapabiliyor 

Layers HR yapay zekası, çalışanların sesli veya yazılı komutlar ile yıllık izin, masraf, avans, seyahat vb. taleplerini iletebilmelerini sağlıyor. Çalışanların performans verilerini analiz ederek objektif ve veriye dayalı değerlendirmeler sunan Layers HR yapay zekâsı işe alım sürecinde adaylarla etkili ve verimli bir şekilde iletişim kurarak soruları yanıtlıyor ve iş başvuru sürecini kolaylaştırıyor. İşe alım sırasında adaylarla mülakatları gerçekleştirerek şirketlerin ihtiyaçlarına en uygun adayları hızlı ve doğru bir şekilde belirlemesine yardımcı oluyor. Çalışanların ve adayların yetkinlik, yetenek, deneyim ve uygunluklarını kapsamlı ve objektif bir şekilde analiz ederek işe alım uzmanlarına en uygun adayları seçme konusunda ayrıntılı bilgi ve iç görü sunuyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ