DOLAR 32,3876 0.2%
EURO 35,0940 -0.03%
ALTIN 2.325,400,27
BITCOIN %
Gaziantep
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnci Holding’in 70. Yıl kutlamaları Hande Yener konseri ile taçlandı
74 okunma

İnci Holding’in 70. Yıl kutlamaları Hande Yener konseri ile taçlandı

ABONE OL
14 Eylül 2022 13:10
İnci Holding’in 70. Yıl kutlamaları Hande Yener konseri ile taçlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizin köklü firmalarından   İnci Holding,  kuruluşunun 70. yılını, yıl boyunca farklı etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. 

 

 “Kökler ve tohumlar” ana teması, bundan tam 70 yıl önce merhum Cevdet İnci’nin azmi, ülkesine olan derin sevgisi ve işe olan tutkusu ile filizlenen bu başarı hikayesini yeni nesillere aktarma bilinci ile sağlam kökleri ve yeni başarıları kutlamayı hedefliyor. Bu kapsamda yıl boyunca farklı alt temalar ile etkinlikler düzenleyen İnci Holding,  11 Eylül’de çalışanları ile Hande Yener konserinde bir araya geldi. Gecenin sürprizi , konser öncesinde İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök’ün konuşması sırasında başlattığı ve tüm çalışanların katıldığı -harmandalı performansı oldu.

 

 

Başarılarla dolu 70 yılı geride bırakan İnci Holding, bugün 9 şirketi ve 3 bin çalışanı ile üretiminin 60’ını 6 kıtada 100’ün üzerinde ülkeye ihraç ediyor, Türkiye ekonomisi için değer yaratmaya devam ediyor. Bu yılki toplumsal mesajını “70 yıllık hikâyemizle, geleceğe değer katıyoruz,” olarak belirleyen İnci Holding, yıldönümünü “Kökler ve tohumlar” ana teması altında yıla yayılmış farklı etkinliklerle kutluyor. Bu kutlamaların bir parçası olarak, Holding çalışanları 70.yıl coşkusunu 11 Eylül’de Hande Yener’in hareketli şarkıları eşliğinde taçlandırdı. 

 

Harmandalı sürprizi

Davetlilerin doyasıya eğlendiği konser öncesinde konuşan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök, sözlerine çalışanlarına teşekkür ederek ve İnci Holding’in baş mimarı merhum dedesi Cevdet İnci’yi anarak başladı. Gök, hem dedesinin hem de doğup büyüdükleri Ege’nin özelliklerini taşımaktan gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi: “Dedemiz Efe’lerin şehri Aydın’dan. Bizler de Ege’de doğduk, Ege’de büyüdük, Ege’de yaşıyoruz. Bu yüzden bu coğrafyanın, bu coğrafyada yaşayan Atalarımızın, yani köklerimizin genetik mirasını taşıyoruz, yaşatıyoruz. Efeler gibi alnımız ak, başımız dik. Güçlü, cesur ve atılganız. Onlar gibi kendimizi geliştiriyor, çevremize değer katıyoruz. Onlar gibi saygılı ve sevgiliyiz. Tüm bu özellikler, elbette kurum kültürümüze de yansımış durumda.  Yani kökümüz neyse, büyüttüğümüz de o! İnci Holding olarak pusulamız saydığımız ‘Saygılıyız, Değer Katarız, Sürekli Gelişiriz ve Sonuç Odaklıyız’ değerlerimizin çıkış noktası da, dayanağı da işte bu köklerimiz! Ve biz bu köklerle gurur duyuyoruz. Bundan sonrasında da hedefimiz, gayemiz, mücadelemiz; kökleri sıkı sıkıya toprağına bağlanmış çınarımızı daha da büyütmek, ondan yeni tohumlar filizlendirmek olacak.” 

 

Neşe Gök’ün, konuşmasının sonunda “Pandemi dönemi koşullarında fiziken biraraya gelemediğimiz çevrimiçi olarak buluşabildiğimiz Cevdet İnci Ödül Töreni’nde 70. yılımızı zeybek oynayarak, halaylar çekerek ve doyasıya dans ederek kutlamayı temenni etmiştim. Ne mutlu ki bugün bu temennim gerçek oluyor,” diyerek sürpriz bir şekilde başlattığı harmandalı zeybeğine,   çalışanlardan oluşan  ekibin de dahil olmasıyla konser alanındaki coşku yükseldi. 

 

Yıl içerisine yayılmış farklı kutlamalar

İnci Holding’in 70.yıl kutlamaları yıl boyunca “Kökler ve tohumlar” ana teması altında Ustalara, Sanata, Eğitime ve Doğaya Saygı başlıklarında ele alındı. Kıdemli çalışanlarının deneyimlerini ve hatıralarını kaydettikleri röportajlar İnci Holding Youtube kanalında yayınlandı. Sanata Saygı başlığında İnci Vakfı Çocuk Orkestrası fabrikalarda ve ofislerde İnci Holding çalışanları ile buluşarak konserler verdi. Ayrıca – grup çalışanlarının katılımı ile halka açık bir 23 Nisan konseri gerçekleştirildi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da İZDSO, İKSEV işbirlikleri devam etti. Eğitime Saygı kapsamında hem eğitime, hem sağlıklı yaşama katkı sağlayan  bir işbirliği ile Cevdet İnci Eğitim Vakfı faaliyetlerine destek olmak için “Uluslararası Maraton İzmir Yarışı” etkinliğine grup çalışanları Vakıf adına katılım göstererek  gönüllü oldu. 

 

Doğaya Saygı çalışmalarının yıl sonuna kadar devam etmesi planlanıyor. İnci Holding, daha temiz bir dünya için; #70Yılda70DoğaHareketi başlatarak, grup Şirketleri ile birlikte deniz kıyılarını, doğayı, ormanları gönüllü olarak temizliyor.

 

Holding çatısı altında 9 şirket, 9 fabrika

İnci Holding, yönetiminde ağırlığı 3. kuşağa devrettiği 70 yıllık serüveninde bugün geldiği noktada, çatısı altında ağırlıklı otomotiv tedarik sektörü olmak üzere hizmet, teknoloji ve sosyal sorumluluk alanlarında faaliyet gösteren 9 şirket ve 9 fabrika faaliyet gösteriyor. Holding otomotiv tedarik sanayisinde, jant üretimi yapan Maxion İnci, Maxion Jantaş ve akü üretimi yapan İnci GS Yuasa şirketleri ile yer alıyor. Hizmet sektöründe lojistik hizmeti veren Yusen İnci Lojistik, otel ekipmanları üretimi yapan ISM Minibar ve çeşitli katma değerli hizmetleri barındıran İncitaş şirketleri bulunuyor; teknoloji ve girişim dünyasında Vinci Girişim Sermayesi ile varlık gösteriyor. Holding bünyesindeki Cevdet İnci Eğitim Vakfı (İnci Vakfı) ve Vakıf çatısı altında kurulan İnci Akademi ise eğitim ağırlıklı olmak üzere sosyal sorumluluk projelerini yürütüyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ